Σάββατο 2 Αυγούστου 2008

MTV Greece: Ξεκινάει επίσημα το Σεπτέμβριο!


Με αφορμή την επιλογή της κ. Ζαμπίας Μαντζουράτου για τη θέση της γενικής διευθύντριας του MTV Greece, ο Antonio Campo Dall’ Orto, διευθύνων σύμβουλος του MTV South Europe δήλωσε:
«Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε την κ. Μαντζουράτου στην οικογένεια του MTV. Έχει ήδη διακριθεί μέσα από την εμπειρία της στο χώρο της επικοινωνίας και της διαφήμισης και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα της καθήκοντα. Βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία για το λανσάρισμα του MTV Greece, του ψυχαγωγικού, μουσικού και lifestyle καναλιού που από το Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του».

Το MTV Greece είναι μέρος του MTV South Europe το οποίο περιλαμβάνει το MTV Ιtaly που δημιουργήθηκε το 1997, το MTV France και MTV Spain που δημιουργήθηκαν το 2000 και το MTV Portugal που δημιουργήθηκε το 2003. Στην Ιταλία, το MTV ηγείται ενός δικτύου καναλιών στην πλατφόρμα Sky Ιtalia, όπως τα Nickelodeon, Comedy Central, Mtv Hits, Mtv Brand New, Mtv Gold, MTV Pulse και VH1, ενός δικτυακού τόπου www.mtv.it καθώς και του Qoob σε ψηφιακή πλατφόρμα. Το MTV Γαλλίας περιλαμβάνει τα MTV Pulse, MTV Idol, Nickelodeon, Game One, ενώ αναμένεται να λειτουργήσει σύντομα το MTV Base στην Ισπανία και την Πορτογαλία.
Να θυμίσουμε το ΜΤV VJ SEARCH συνεχίζεται και τον Αύγουστο, show your face!satleo

Δεν υπάρχουν σχόλια: