Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

Ο Τέταρτος Κύκλος του Prison Break

Ο πρωταγωνιστής της σειράς μας αποκαλύπτει τι θα συμβεί αυτή τη σεζόν

Ο τηλεοπτικός Μάικλ Σκόφιλντ επιστρέφει στον τέταρτο κύκλο του Prison Break, έτοιμος αυτήν τη φορά να πετάξει (επιτέλους) το μακρυμάνικο πουκάμισο του φυλακισμένου από πάνω του. Ο «αληθινός», από την άλλη, Γουέντγουορθ Μίλερ αδιαφορεί για τις συνεχείς μετωπικές «επιθέσεις» του πικρόχολου blogger Πέρεζ Χίλτον, όσον αφορά στη σεξουαλικότητά του, και προτιμά να μιλά για τα εκατοντάδες mails που λαμβάνει καθημερινά από τους θαυμαστές του όσο και για την τιμή τού να συμπεριλαμβάνει τον Ντέιβιντ Μπέκαμ στους ορκισμένους «ακόλουθούς» του.

Γουέντγουορθ Μίλερ

Στον καινούργιο κύκλο, εσύ κι η «παρέα» σου βρίσκεστε έξω από τη φυλακή και δουλεύετε για λο­γαριασμό του FBI αλλά πρέπει να κάνετε ακριβώς ό,τι σας λένε, διαφορετικά σας απειλούν πως θα γυρίσετε πίσω στο κελί. Πώς σου φάνηκε αυτή η αναπάντεχη τροπή;

Ο τέταρτος κύκλος αφορά τον Μάικλ και τον Λίνκολν και τις προσπάθειες που κατα­βάλλουν να «ξεσκεπάσουν» τις συνωμο­σίες με έναν τρόπο εντελώς διαφορετικό. Τα πάντα γύρω τους συνεχίζουν να είναι θέματα ζωής και θανάτου και οι εξελίξεις είναι συναρπαστικές. Είμαι πολύ ενθουσι­ασμένος.

Όλοι νόμιζαν πως η Σάρα έχει πεθάνει. Χαί­ρεσαι που «επέστρεψε» και πάλι στο σίριαλ;

Ήταν τέλειο να έχουμε και πάλι τη Sarah στην ομάδα. Ένιωθα πολύ έντονα την απουσία της στον τρίτο κύκλο και η επι­στροφή της είναι αναζωογονητική και για τη σειρά αλλά και το χαρακτήρα μου.

Πώς σου φαίνεται που έχεις φανατικό gay κοινό;

Οι θαυμαστές είναι θαυμαστές και εκτιμώ την αφοσίωσή τους είτε είναι straight είτε είναι gay.

Θα είχες αντίρρηση αν ο Μάικλ πεθάνει στο τέλος της σειράς;

Τα χέρια του Μάικλ αυτή τη στιγμή είναι πολύ βρόμικα, κάτι που σημαίνει πως εί­ναι έτοιμος να πληρώσει και το ανάλογο τίμημα. Το ερώτημα είναι αν μπορεί να υπάρξει σωτηρία για εκείνον. Το να θυσιά­σει τη ζωή του για να σωθεί η ζωή κάποι­ου άλλου μπορεί και να έχει και λογική.

Θα έχουμε την ευκαιρία να ξαναδούμε τα τατουάζ του;

Αμφιβάλλω, γιατί τα τατουάζ ήταν κάτι πολύ σημαντικό για την εξέλιξη των πρώ­των επεισοδίων.

Προφανώς ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει εμπνευ­στεί μερικά από τα τατουάζ του από τα δικά σου.

Χαίρομαι πολύ, γιατί έχω ακούσει πως εί­ναι μεγάλος fan της σειράς.

Πώς άλλαξε η ζωή σου από τη στιγμή που ξεκίνησε να προβάλλεται το Prison Break;

Δραστικά, αφού μου άνοιξαν πόρτες που διαφορετικά δεν θα άνοιγαν ποτέ.

Τις δύσκολες σκηνές τις κάνεις χωρίς τη βο­ήθεια κασκαντέρ;

Το πιο ωραίο κομμάτι της δουλειάς είναι πως το 90% των δύσκολων σκηνών τις κά­νουμε μόνοι μας. Το να είσαι δεμένος από ελικόπτερο με ένα μόνο σκοινί και να προ­σγειώνεσαι στο προαύλιο της φυλακής εί­ναι απίστευτα ενδιαφέρον, σχεδόν διεγερ­τικό, και ένας από τους βασικούς λόγους που κάνω αυτό το επάγγελμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: